Algemene voorwaarden

Banden Service Raalte
KvK nr 08150982
Btw nr  NL001661269B38

Banden Service Raalte hanteert de volgende algemene voorwaarden:

Overeenkomst
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Banden Service Raalte om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Banden Service Raalte. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u uw e-mailadres uit ons klantenbestand laten verwijderen.

Betalen
We hebben voor Nederland de volgende betaalmogelijkheid gekozen: IDEAL, online betalen via ABN AMRO, Fortis, ING Bank, Friesland Bank, Rabobank, ASN Bank en SNS Bank. Voor deze online betalingen worden standaard porto kosten in rekening gebracht van €6.95 over uw bestelling binnen NL.

 

“Hebt u een buitenlandse onderneming dat vult u uw bedrijfsnaam in inclusief uw BTW nummer, zodat ons systeem automatische de BTW uit de goederen haalt en dit verlegt kan worden.”

Verzenden naar België / Duitsland, dan zijn de porto kosten €9,50 ongeacht of u 1 of meerdere items koopt. (dit bedrag is excl BTW voor de porti kosten)

Levering
Banden Service Raalte zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Banden Service Raalte behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten aan ontleend worden. Banden Service Raalte is niet verantwoordelijk voor het door de consument verkeerd invoeren van het afleveradres.

Verzending
Artikelen worden verzonden via Postnl als de betaling ontvangen is. Banden Service Raalte is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Postnl.

Zodra u een bestelling heeft geplaatst en betaald, wordt de order voor 16.00 uur direct verwerkt. Wij verzenden postpakketen via Postnl. Dit alleen op werkdagen (ma t/m vr). Normaal gesproken heeft u dan uw bestelling de volgende dag al in huis. (Dus met uitzondering van zon- en feestdagen) Houd bij bijzondere dagen a.u.b. rekening dat uw bestelling langer onderweg kan/kunnen zijn. Denk bijv. aan de blackfriday, sinterklaas, kerst, uitbraken van pandemieën.    Wilt u graag uw traceercode ontvangen? stuur ons dan een mail (info@bandenserviceraalte.nl) met uw order nummer, dan krijgt u deze via de mail van ons. (Mail kan in spam terecht komen)

Prijzen
De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro.

Retourneren
Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retourenring enkele voorwaarden.

Voorwaarden
Artikelen kunnen altijd retour, ongeacht acties, kortingen enz.
De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

U brengt Banden Service Raalte op de hoogte van uw retour d.m.v. een mail te sturen naar: info@bandenserviceraalte.nl

Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen met originele aankoopbon
Naar: Banden Service Raalte, Overkampsweg 16, 8102PH Raalte
Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden.
Artikelen dienen onbeschadigd te zijn. (de artikelen worden ook niet teruggenomen als: banden en/of velgen al gemonteerd zijn geweest, flessen open zijn geweest, velgen/flessen/banden beschadigd zijn, ect)
De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, deze kosten zijn voor u zelf.

Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de zending als retour geaccepteerd.

 

Klachtenafhandeling
Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de levering van de diensten van Banden Service Raalte dan kunt u ons een email (info@bandenserviceraalte.nl) sturen. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen afhandelen en u via e-mail en/of telefonisch benaderen

 

Copyright beeld- en tekstmateriaal
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.